فلسفه دوازدهم حرف آخر | نسخه اصلی آخرین آپدیت 1403 جدید ,

menuordersearch
harfehakharpub.com
قبلی
بعدی

فلسفه دوازدهم حرف آخر | نسخه اصلی آخرین آپدیت 1403 جدید

(0)
(1)

پکیج فلسفه سال دوازدهم حرف آخر - موجودی: 5000

https://harfehakharpub.com/uploadfile/file_portal/site_6943_web/file_portal_end/بخش-محتوایی-سایت/صفحات-سایت/falsafe-12-harfe-akhar.jpg
فلسفه دوازدهم حرف آخر | نسخه اصلی آخرین آپدیت 1403 جدید
رنگ و مدل کالا
پکیج فلسفه سال دوازدهم حرف آخر
تعداد
+
_
عدد
663,000 تومان
870,000 تومان
موجود
گارانتی کالا:

Harfeakhar ICOM

یکی از دروس مهم و دشوار کنکور انسانی، درس فلسفه و منطق است. این درس دانش آموزان را با چالش‌های زیادی روبه‌رو می‌کند و داوطلبان هنگام پاسخگویی به سوالات این درس دچار مشکل می‌شوند. موسسه حرف آخر با توجه به اهمیت این درس، فلسفه دوازدهم حرف آخر را در اختیار داوطلبان قرار می‌دهد. داوطلبان با مشاهده دوره فلسفه دوازدهم حرف آخر به راحتی می‌توانند مفاهیم این درس را یاد بگیرند. پکیج فلسفه 12م برای آموزش مفاهیم از روش‌های خاص و الگوهای ابتکاری استفاده می‌کند. داوطلبان با مشاهده این پک به راحتی می‌توانند به تمامی سوالات دشوار این درس در کنکور + امتحانات نهایی پاسخ دهند. - - - ← برخی از ویژگی‌های این محصول ویژه و قدرتمند: ✅ پرداختی و واریز مستقیم به شماره حساب بانک ملت، به اسم خود موسسه حرف آخر. ○ آپدیت جدید 1403 نسخه اصلی و رسمی موسسه حرف آخر. ○ تدریس برترین اساتید برند کشور در دپارتمان علوم انسانی. ○ ارائه توسط اپلیکیشن و سیستم VOD جدید جهت نصب. ○ قابیلت مشاهده ویدئوها و کتاب‌کار در تلفن همراه، تبلت، لپتاپ و کامپیوتر خانگی. ○ بدون محدودیت زمانی و فاقد تاریخ انقضاء (بصورت دائم). ○ ویژه کنکور سراسری 1403/1404 و همچنین مناسب امتحانات نهایی سال 12م. - - - ✅ ⇔ گواهینامه‌ها و استاندارد‌های مطمئن: این وبسایت مرکزی، دارای مجوز رسمی نماد اعتماد الکترونیکی وزارت صمت، نشان طلایی نمادملی ساماندهی الکترونیکی، گواهی‌نامه SSL Certificate امنیت دیجیتال، مجوز فروشگاهی معتبر متصل به درگاه رسمی بانک، حساب اصلی موسسه است.

بررسی تخصصی پکیج فلسفه 12م حرف آخر

فلسفه دوازدهم حرف آخر، پکیج فلسفه سال دوازدهم حرف آخر انسانی با تدریس استاد منتظری رشته ادبیات و علوم انسانی حرف اخر برای کنکور 1403 و 1404 آماده شده و خرید و سفارش پک کلاس سال دوازده مجموعه منطق فلسفه همراه با جزوه و کتاب کار برای دانلود رایگان با از همین سایت اقدام فرمائید و ویدئو و فیلم های موسسه را داخل اپلیکیشن دریافت فرمائید

خواندن فلسفه کار دشواری است، به ویژه ورود به مدرسه با پیشینه کم یا بدون پیش زمینه در این موضوع. خواندن فهرست‌ها می‌تواند طولانی و دلهره‌آور به نظر برسد، واژگان می‌تواند گیج‌کننده باشد و به نظر می‌رسد برای درک کوچک‌ترین بخش از یک فصل، زمان زیادی طول می‌کشد. حتی در سال سوم، هنوز هم متوجه می‌شویم که مدت زیادی طول می‌کشد تا مطالعه و با مطالب احساس راحتی کنیم.

 

← برخی از ویژگی‌های این محصول ویژه و قدرتمند:
○ آپدیت جدید 1403 نسخه اصلی و رسمی حرف آخر○ قابیلت مشاهده در تلفن همراه، تبلت، لپتاپ و کامپیوتر خانگی
○ تدریس برترین اساتید برند کشور در دپارتمان علوم انسانی موسسه○ بدون محدودیت زمانی و فاقد تاریخ انقضاء (بصورت دائم)
○ ارائه توسط اپلیکیشن و سیستم VOD جدید جهت نصب

○ ویژه کنکور سراسری 1403/1404 و همچنین مناسب امتحانات نهایی سال 12م

اهمیت فلسفه منطق در کنکور: 25 سوال
زمان پاسخگویی: 25 دقیقه، هر تست 60 ثانیه
دفترچه و شماره: از شماره 236 الی 260
میزان رضایتمندی:فوق العاده عالی

 

 

مانند هر چیز دیگری، با گذشت زمان آسان‌تر می‌شود، اما برای کمک به شروع در پکیج جامع تخصصی انسانی حرف آخر، فهرستی از نکاتی را تهیه کرده‌ایم که به نظرم هنگام خواندن مفید است. بدیهی است که این تکنیک‌ها برای همه کار می‌کنند، و به شما کمک کنند تا شما را در مسیر درست هدایت کنند تا مطالعه‌تان، به جرأت می‌گویم، کمی استرس کمتری داشته باشید. خواندن زمان می‌برد، فیلم دیدن خیر. این بسیار واضح به نظر می‌رسد، اما خواندن فلسفه به زمان و تمرکز زیادی نیاز دارد. با خواندن برای سرگرمی یا خواندن برای گرفتن حقایق از چیزها کاملاً متفاوت است. خواندن نظری مستلزم درک دقیق و منطق و تمایل به داشتن ذهنی باز نسبت به روش های جدید تفکر است.

♦ پیشنهاد: آشنایی و خرید محصول پکیج فلسفه یازدهم حرف آخر | جزئیات و تخفیف ویژه این ماه

 

پکیج 12م استدلال هایی را ارائه می‌دهند که شما را ملزم به تفسیر، تحلیل و ارزیابی آنچه نویسنده نوشته است دارد. این ممکن است گاهی اوقات به این معنی باشد که قبل از اینکه از درک خود از موضوعات کلیدی که آنها ارائه می‌کنند مطمئن شوید، باید ببینید، دوباره. اما نگران نباشید - این طبیعی است! در واقع، اگر فقط یک بار آن را بخوانید، تقریباً هرگز درک درستی از یک متن نخواهید داشت. قبل از شروع خواندن بنابراین، به جای آنچه در بالا و در پکیج‌های دروس تخصصی حرف آخر گفتم، مطمئن شوید که برای هر بخشی ویدئو که باید بخوانید، زمان کافی را به خود اختصاص دهید. سعی نکنید همه آنها را در شب قبل جمع کنید، و سعی نکنید همه این کارها را در یک روز انجام دهید. منظم بمانید و مطمئن شوید که به موقع برنامه ریزی کرده اید تا جایی که می‌توانید بخوانید. خواندن با عجله اغلب شما را بیشتر از قبل از شروع کار گیج می‌کند.

 

فلسفه دوازدهم حرف آخر پکیج سال دوازده 1404

 

قبل از شروع، مطمئن شوید که اگر دوست ندارید در کتاب‌هایتان بنویسید، مقداری کاغذ نیز در دست داشته باشید. هنگامی که یک سیستم یادداشت برداری مناسب خود را ایجاد کردید، متوجه خواهید شد که نوشتن در متن در حین حرکت باعث صرفه جویی در وقت شما می‌شود و هنگام پیگیری افکارتان از سردرگمی جلوگیری می‌کند. همچنین داشتن مقداری آگاهی قبلی درباره آنچه می‌خوانید مفید است. دریابید که متن در چه زمانی نوشته شده است، به چه حوزه ای از فلسفه می‌پردازد و سایر فیلسوفانی که می‌تواند به آنها پاسخ دهد. داشتن حتی یک ایده تقریبی از زمینه متن اغلب به قرار دادن ایده ها در ارتباط با تصویر بزرگتر کمک می‌کند.

 

سوالاتی که باید از خود بپرسید: محوریت متن چیست؟ استدلال اساسی آنها چیست؟ چه چیزی را می‌خواهند ثابت کنند؟ چرا؟ چرا اینها را نوشته اند؟ در پاسخ به چه/چه کسی است؟ برای چی نوشته شد؟ چگونه؟ آنها چگونه حرف خود را ثابت کرده اند؟ استدلال چگونه شکل می‌گیرد؟ این سوالات را در حین مطالعه در ذهن داشته باشید، زیرا آنها اساس بررسی متن شما را تشکیل می‌دهند. هر چند وقت یکبار به آنها مراجعه کنید و سعی کنید مطمئن شوید که تا پایان کار به همه آنها پاسخ داده اید. این کار مطالعه شما را متمرکز نگه می‌دارد و درک شما را روشن می‌کند. بدون اینکه بتوانید به این سؤالات اساسی پاسخ دهید، ارائه تحلیلی از مطالب برای شما دشوار خواهد بود.

  • نمونه تدریس فلسفه حرف اخر انسانی | محصول سال دوازده امتحان نهایی و کنکور سراسری

کیج ویدئوهای فلسفه کاملاً منحصر به فرد است زیرا معمولاً گفت و گوی درونی ارائه می‌دهد. بحث هایی که بی شباهت به بحث های پی در پی فلسفی نیست، اغلب در یک اثر نظریه خود را رد کرده و از آن دفاع می‌کند. این قابل انتظار است - تفکر فلسفی ساده نیست! بنابراین، وقتی در حال مطالعه هستید، اگر در همان ابتدا چیزی را متوجه نشدید، ناامید نشوید. اغلب، به جای اینکه بارها و بارها روی همان پاراگراف تمرکز کنید، بهتر است به خواندن ادامه دهید و بعداً به آن بازگردید. گاهی اوقات تکمیل متن و داشتن یک تصویر کلی ممکن است مشکلاتی را که قبلاً با آن مواجه بودید روشن کند.: یادداشت برداری
سعی کنید سیستمی را که برای شما کار می‌کند کنار هم قرار دهید.

 

من دوست دارم کارم را با یک سری علائم که به معنای متفاوت هستند حاشیه نویسی کنم، زیرا این به ردیابی روند فکر من کمک می‌کند و به این معنی است که متن من فقط سعی در بازنویسی بیت ها در لبه ها ندارم! من برجسته کردن را چندان مفید نمی‌دانم، زیرا واقعاً به من نمی‌گوید که چرا چیزی مهم است، فقط همین است. مواردی که باید به آنها توجه داشته باشید عبارتند از: فیلسوفان اغلب از مثال‌هایی برای روشن ساختن نکته‌ای که می‌گویند استفاده می‌کنند، بنابراین توجه به آن‌ها به عنوان نقاط مرجع برای بحث مفید است. هر سؤال مهمی را که نویسنده مطرح می‌کند برجسته کنید، زیرا این به شما کمک می‌کند تا مسیر بحث و شکل آن را پیگیری کنید. اشکالی ندارد که گیج شوید و بیت‌هایی را که واقعاً متوجه آنها نمی‌شوید علامت‌گذاری کنید - فقط یادتان باشد مطمئن شوید که چرا در مورد این بخش گیج شده‌اید.

 

ما میخوانیم تا ذهن را آموزش دهیم؛ ذهن را پر کنیم؛ به ذهن استراحت دهیم، ذهن را ترمیم کنیم حتی ذهن را رها کنیم..


یک گام بسیار مهم در خواندن یک اثر فلسفی، خلاصه کردن مطالبی است که به تازگی خوانده اید. اگر یادداشت های خوبی را یادداشت کرده اید و در واقع موفق شده اید به سوالات کلیدی پاسخ دهید، این کار نباید خیلی سخت باشد. راه‌های مختلفی برای انجام این کار وجود دارد، اما من اغلب استدلال را به صورت مقدمه/نتیجه‌گیری ارائه می‌کنم، فهرستی از نقاط قوت و ضعف را می‌نویسم و هر سؤالی را که دارم یادداشت می‌کنم. این کار هنگام آمدن به کلاس کار را برای شما آسان‌تر می‌کند، زیرا نیازی نیست که متن را به دقت بررسی کنید و سعی کنید آنچه را که به دنبال آن هستید بیابید.

 

یک خلاصه خوب به شما کمک می‌کند تا بررسی کنید که تمرکز خود را حفظ کرده اید، دانش خود را تثبیت می‌کند و به شما یک نقطه مرجع برای مقاله، کلاس، یا اینکه آیا دوباره به متن باز می‌گردید، ارائه می‌دهد. همچنین به شدت توصیه می‌کنم از فرهنگ لغت فلسفه استفاده کنید. این کتاب مقدس من و نجات دهنده مطلق من بوده است. برای لینکی که من استفاده می‌کنم اینجا را کلیک کنید! شاید خواندن فلسفه دلهره آور به نظر برسد. غول‌های تفکر با نام‌هایی مانند هگل، افلاطون، مارکس، نیچه و کی‌یرکگور با تابش خیره‌کننده‌ای بر ما ظاهر می‌شوند و می‌پرسند آیا مطمئن هستیم که شایسته‌ایم؟ ممکن است نگران باشیم که چیزی را که آنها به ما می‌گویند نفهمیم. حتی اگر فکر کنیم متوجه شده ایم، باز هم ممکن است نگران باشیم که به نحوی آن را اشتباه متوجه شویم.

 

فلسفه 12م حرف آخر به صورت مفهومی و ساده توسط استاد محسن منتظری تدریس شده که شامل تدریس جامع درسنامه، راهکار تست زنی، مرور مطالب کنکور، حل تست و کلاسهای رفع اشکال آنلاین است. تدریس مفهومی کمک میکند بتوانید با اختصاص حداقل زمان میتواند درصد 100 کنکور را کسب کنید.

  1. مدرس: استاد محسن منتظری
  2. زمان تدریس: 53 ساعت
  3. ارسال به صورت لینک (VOD)
  4. قابل استفاده با اندروید و ویندوز
  5. دارای گارانتی
  • مشاوره تخصصی رایگان فلسفه دوازدهم حرف اخر - برنامه ریزی جدید استاد محسن منتظری و مشایخی

نکته این است که هر غول فلسفه، انسانی بود که سعی می‌کرد زندگی را با انجام کارهایی که شما انجام می‌دهید کشف کند: خواندن، تفکر، مشاهده، نوشتن. اجازه ندهید کلمات بزرگ آنها شما را بترساند. می‌توانیم اصرار داشته باشیم که آنها برای ما منطقی هستند - یا حداقل ما را مجذوب خود می‌کنند - یا در سطل کتاب تخفیف جا مانده‌اند. آنها باید ارزش خود را به ما ثابت کنند.

 

اما چه ارزشی می‌تواند داشته باشد؟ یعنی اصلاً چرا فلسفه بخوانیم؟ هدف اصلی، به سادگی، بهبود روح خود است. هیچ کس نباید فلسفه بخواند فقط برای اینکه باهوش به نظر برسد، یا دیگران را بترساند، یا کتاب های چشمگیر در قفسه داشته باشد. انسان باید فلسفه بخواند زیرا ذهن بهتر، روح بهتر و زندگی بهتر می‌خواهد. (یا حداقل می‌خواهد درک بهتری از این موضوع داشته باشد که چرا هیچ یک از این چیزها ممکن نیست، یا چرا هیچ یک از آنها مهم نیستند؛ فلسفه هیچ امکانی را ناشناخته باقی نمی‌گذارد.) امید این است که این به اصطلاح غول‌ها به ما راهنمایی یا همراهی کنند. در این رابطه.

در پایان این پکیج، شما قادر خواهید بود:

 

راهبردهای خواندن فلسفه با حرف اخر | اهداف خوانش فلسفی را از انواع دیگر خوانش؟
برای موفقیت در درس فلسفه، باید بتوانید منابع اولیه و ثانویه فلسفه را بخوانید. بسیاری از داوطلبان در اولین کلاس فلسفه خود با خواندن مطالب مورد نیاز مبارزه می‌کنند. ممکن است متوجه شوید که یک قطعه را چندین بار بازخوانی می‌کنید بدون اینکه تصور روشنی از آنچه نویسنده می‌خواهد بگوید داشته باشید. یا ممکن است در میان بحث ها و استدلال های متقابل گم شوید و فراموش کنید که بیانگر نظر نویسنده است. این یک مشکل رایج است. با استفاده از استراتژی هایی که در زیر توضیح داده شده است، می‌توانید ادعاها و استدلال های کلیدی را در مطالعه خود دنبال کنید. در نهایت، به نقطه‌ای خواهید رسید که می‌توانید شروع به تأمل، ارزیابی و درگیر شدن با مفاهیم فلسفی ارائه‌شده کنید.

 

برای خواندن آماده شوید
آماده سازی فضای مطالعه به شما کمک می‌کند تمرکز کنید و شانس حفظ مطالب خواندنی را افزایش دهید. به جای روی کاناپه یا روی تخت، روی میز با صندلی راحت مطالعه کنید. صاف نشستن تمرکز را بهبود می‌بخشد. چیزی برای نوشیدن در نزدیکی خود داشته باشید و از حواس پرتی مانند تلویزیون یا موسیقی همراه با متن خودداری کنید. برخی افراد داشتن کمی شلوغی در اطرافشان مفید است (مثلاً ممکن است انتخاب کنید در یک کافه یا کتابخانه کار کنید)، در حالی که برخی دیگر این موضوع را منحرف می‌کنند. برخی از مردم موسیقی را دوست دارند. دیگران سکوت را ترجیح می‌دهند. تنظیماتی را پیدا کنید که به شما کمک می‌کند تمرکز کنید.

 

تعامل با بسته محصول فلسفه
هدف از پک فلسفه این است که خواننده را درگیر توالی افکاری کند و مشکلی درسی را حل کند، یا باعث تأمل در ایده‌های قبلی می‌شود، که منجر به بینش یا روشنگری می‌شود. فلسفه از ایده ها و استدلال ها تشکیل شده است. هدف شما این است که با آن ایده ها و استدلال ها درگیر شوید تا به درک خودتان از مسائل برسید. ممکن است به طور انتقادی با نویسنده درگیر شوید، یا ممکن است با خواندن نویسنده دیدگاه خود را تغییر دهید. در هر صورت، هدف شما باید رسیدن به یک درک جدید باشد. این تا حدودی با نوشتن در بیشتر رشته‌های دیگر متفاوت است، که در آن ممکن است هدف انتقال اطلاعات، برانگیختن احساسات، گفتن داستان یا ایجاد لذت زیبایی‌شناختی باشد.

 

در حالی که درگیر شدن با ایده های فلسفی می‌تواند لذت بخش باشد و ممکن است شامل درک برخی از اطلاعات اولیه باشد، هدف اصلی نوشتن این است که فکر و تفکر را درگیر کند. این به این معنی است که شما باید اثر را با سرعت یا آهسته خواندن آن‌قدر که نیاز دارید تا سنجیده با آن درگیر شوید. سرعت مطالعه بستگی به این دارد که چقدر سریع ایده ها و استدلال های ارائه شده را درک می‌کنید یا اینکه چقدر با ادعاهای مطرح شده آشنا هستید. خواندن متوالی برای طرح یا روایت اهمیت چندانی ندارد. بسیار مهمتر این است که دنباله ای از ایده ها و استدلال ها را دنبال کنید. در نتیجه، ارجاع متقابل به بخش‌ها، پریدن از یک بخش به بخش دیگر برای مقایسه ادعاها و پیوند دادن ایده‌هایی که در مکان‌های مختلف متن ظاهر می‌شوند، منطقی باشد.

  • آپدیت و بروزرسانی محتوای درس های فلسفه - تدریس ضعیف و متوسط کل کتاب با جزوه کتابکار PDF

به دنبال روش های فلسفی در کار در خواندن خود باشید. به یاد داشته باشید که فیلسوفان از روش‌های مختلفی برای رسیدن به حقیقت استفاده می‌کنند، از جمله تحلیل مفهومی، منطق، و در نظر گرفتن مبادلات. فیلسوفان همچنین ممکن است از منابع شواهد مختلفی استفاده کنند، از جمله تاریخ، شهود، عقل سلیم، یا نتایج تجربی از سایر رشته‌ها یا از فلسفه تجربی. در هر صورت، بیشتر آثار فلسفی سعی در ایجاد موضع از طریق استدلال خواهند داشت. منابع شواهد برای تقویت مقدمات به منظور دستیابی به نتیجه مطلوب استفاده خواهد شد. علاوه بر این، نویسنده ممکن است از روش های مختلفی برای استدلال استفاده کند. اگر بتوانید این روش ها، استراتژی ها و منابع شواهد را شناسایی کنید، بهتر می‌توانید متن را ارزیابی کنید.


فهرست مطالب و کتابشناسی: با نگاهی دقیق به فهرست مطالب، معمولاً در قسمت جلوی کتاب، یک طرح کلی ذهنی برای کار ایجاد کنید. برای کار کوتاه‌تر، مقاله را اسکن کنید و به دنبال سرفصل‌ها و بخش‌ها باشید. اگر عنوان‌ها دارای برچسب هستند، ممکن است اطلاعات کافی برای ردیابی جریان کلی مقاله فقط با خواندن آنها داشته باشید. اگر عناوین مفید نیستند یا عنوانی وجود ندارد، به سرعت پاراگراف اول و آخر را مرور کنید، و جملات موضوعی یا کلماتی را انتخاب کنید که نشان می‌دهد کدام پاراگراف‌ها قرار است بفهمند بحث کلی به کجا می‌رود.

 

در این مرحله می‌خواهید به کتاب‌شناسی یا منابع نگاه کنید. بسته به طول و سبک کار، فهرست مرجع ممکن است بسیار طولانی باشد. به عنوان یک تازه کار، ممکن است نتوانید اطلاعات زیادی از کتابشناسی به دست آورید، اما با آشنایی بیشتر با موضوع خود، از عناوین و نویسندگان کتابشناسی در مورد دیدگاهی که نوشته این نویسنده را آگاه می‌کند، درک خواهید کرد. ابتدا بخوانید

ممکن است لازم باشد مطالب را بیش از یک بار بخوانید تا درگیر تفکر انتقادی شوید. با این حال، از آنجایی که قصد دارید چندین مطالعه انجام دهید، در اولین خواندن زیاد معطل نکنید. با هدف درک جریان استدلال، به سرعت و هدفمند در مطالب حرکت کنید. از اطلاعاتی که از پیش خواندن به دست آورده اید برای پر کردن شکاف های دانش در صورت امکان استفاده کنید و مکان هایی را برای پیگیری علامت گذاری کنید.

 

شناسایی ادعاهای کلیدی: در طول اولین خواندن، باید ادعاهای کلیدی در متن را شناسایی کنید. در یک مقاله دانشگاهی سنتی، این ادعاها باید در مقدمه یا چکیده برجسته شوند. در یک کتاب یا اثر تاریخی، یافتن این ادعاهای کلیدی ممکن است دشوارتر باشد. به دنبال جملاتی باشید که ادعاهایی را با عباراتی مانند "من قصد دارم نشان دهم"، "این فصل چه چیزی را نشان خواهد داد" یا "هدف این کار است" را معرفی می‌کند. ادعاهای کلیدی را علامت گذاری کنید تا بتوانید به راحتی به آنها برگردید. از خود بپرسید نویسنده سعی دارد چه بگوید. نویسنده امیدوار است که خواننده چه چیزی را از خواندن حذف کند؟

 

منابع شواهد و روش های استدلال را مشخص کنید
به دنبال شواهدی باشید که نویسنده برای حمایت از ادعاهای کلیدی ارائه می‌کند. نویسنده از چه روش هایی برای تولید این شواهد استفاده می‌کند؟ آیا نویسنده از استدلال منطقی استفاده می‌کند؟ آیا آزمایش های فکری یا سایر اشکال تحلیل مفهومی وجود دارد؟ آیا نویسنده شواهد تجربی برای تأیید ادعاها ارائه می‌دهد؟ در بهترین حالت، شواهد اندکی قبل یا پس از اعلام ادعا ارائه می‌شود. با این حال، گاهی اوقات شواهد و ادعاها با هم مخلوط می‌شوند. در این مرحله سعی کنید دیالکتیک را در استدلال علامت گذاری کنید. آیا نویسنده دیدگاه خود، دیدگاه رقیب، انتقاد یا دیدگاه حمایتی را ارائه می‌دهد؟

 

در این مرحله، نباید سریعتر از آنچه می‌توانید در کنار نویسنده فکر کنید، حرکت کنید. از این زمان برای پیگیری سوالاتی که در حین پرچم گذاری پرسیده اید استفاده کنید. جستجوی شرایط؛ در مورد مفاهیمی که درک نمی‌کنید تحقیق کنید. شما نیازی به درک کامل مقاله ندارید، اما باید آن را به خوبی درک کنید تا در مورد آن فکر کنید. اگر درک خوبی از مطالبی که می‌خوانید داشته باشید، پس از پایان خواندن مطالب، چیزی برای گفتن خواهید داشت.

 

خواندن آهسته و فعال شامل پرسیدن سؤالاتی از نویسنده است: این ادعا چگونه از آن ادعا ناشی می‌شود؟ شواهد این ادعا کجاست؟ آیا شواهد برای حمایت از ادعای مطرح شده کافی است؟ پیامدهای این ادعا چیست؟ چگونه این ایده با تأکید کلی بر برخی دیگر از ایده ها مطابقت دارد؟ اگر چیزی در متن برای شما خوب نیست، سعی کنید آنچه را که شما را آزار می‌دهد بیان کنید. یک ایراد کوتاه در حاشیه بنویسید. حتی اگر مطمئن نیستید، سعی کنید دلیل عدم موافقت خود را با نویسنده بررسی کنید. هرچه بیشتر بتوانید نگرانی های خود را بیان کنید و از طریق واکنش های خود فکر کنید، بیشتر متوجه مطالب و واکنش خود به آن خواهید شد.

هدف از مطالعه دقیق این است که شما را برای صحبت و نوشتن در مورد آثار نویسنده آماده کند. این بدان معناست که شما خود را برای انجام فلسفه در کنار نویسنده و با نویسنده آماده می‌کنید. خود را با همان استانداردهایی که نویسنده را در نظر دارید نگه دارید. دلایلی برای ادعاهای خود ارائه دهید، نظرات خود را با شواهد کافی پشتیبانی کنید و اعتراضات احتمالی را در نظر بگیرید.

  • قیمت سفارش و تخفیف یا بن تخفیف فلسفه منطق حرف آخر - بن تخفیف 10 و 20 و 30 درصد جدید؟

در این کتاب بزرگ، آدلر فصلی را به موضوع «چگونه فلسفه بخوانیم» اختصاص داده است. بر اساس این فصل، در اینجا چند پیشنهاد در مورد چگونگی خواندن مؤثر فلسفه وجود دارد: بدانید که پاسخ پرسش های فلسفی با پرسش های علمی یا تاریخی متفاوت است. دانشمندان تحقیق انجام می‌دهند - آنها فرضیه می‌دهند، آزمایش می‌کنند، اندازه می‌گیرند و مشاهده می‌کنند. مورخان همچنین با بررسی تألیف، تاریخ‌گذاری، محلی‌سازی منابع و آزمودن اعتبار شهادت‌های ثبت‌شده، تحقیقاتی را انجام می‌دهند. روش‌های علمی و تاریخی، اگرچه متفاوت است، اما روش‌های تحقیق هستند. اما برعکس، روش فلسفی، همانطور که آدلر اشاره می‌کند، چنین نیست. به بیان ساده، روش فلسفی شامل تأمل و استدلال است:

 

اما کارهایی وجود دارد که می‌توانید برای غلبه بر برخی از مشکلات خواندن آنها انجام دهید. اول، سعی نکنید همه چیز را خودتان حل کنید. فلسفه موضوعی گفتمانی است. به عبارت دیگر، درگیر شدن با افکار، نظرات و استدلال های دیگران، بحث در مورد بحث ها و روشن کردن مفاهیم با دیگران، و آزمایش با این ایده ها است تا ببینید این شما را به کجا می‌برد. بنابراین توصیه می‌کنیم وقتی این متون را می‌خوانید و تجزیه و تحلیل می‌کنید، تحلیل خود را با سایر افراد کلاس و معلم خود و همچنین با خلاصه ای که خودمان از متون ساخته ایم مقایسه کنید. ثانیاً، ما همچنین یک چارچوب تفسیری، برخی «عدسی‌های» فلسفی ایجاد کرده‌ایم که می‌تواند به روشن شدن آنچه گفته می‌شود کمک کند، و می‌توانید از آن برای دیدن زیر سطح متن استفاده کنید و شروع به درک آنچه این فیلسوفان می‌خواهند بگویند.


پس از خواندن این پکیج، شما آماده خواهید بود تا با کارایی و موفقیت بیشتر به کارهای تست زنی فلسفه دوازدهم بپردازید، و به بهترین شیوه آن را بیاموزید.  

♦ بنابراین اگر می‌خواهید یک نقشه راه گام به گام برای خودآموزی فلسفه از طریق دوره ها و پکیج های آنلاین داشته باشید، نقشه راه خودآموزی فلسفه حرف آخر را بررسی کنید.

 

♦ تلفن تماس مشاوره خرید: 09120663015 - 0939585899 - 02166096851

 

 

One of the most important and difficult courses in humanities entrance exam is the course of philosophy and logic. This course presents students with many challenges and candidates have problems when answering the questions of this course. According to the importance of this lesson, the last letter institute provides the twelfth philosophy of the last letter to the candidates.

 

محصولات مشابه

عربی حرف آخر پنج ستاره تشریحی | امتحان نهایی 1403 دوازدهم

عربی حرف آخر پنج ستاره تشریحی | امتحان نهایی 1403 دوازدهم

1,290,000703,000 تومان
+
_
پکیج عربی عمومی و تشریحی سال 12م استاد وحدت - موجودی: 5000
پکیج عربی عمومی و تشریحی سال 12م استاد وحدت
ریاضی انسانی حرف آخر نسخه اصلی | آخرین آپدیت 1403 جدید استاد منتظری

ریاضی انسانی حرف آخر نسخه اصلی | آخرین آپدیت 1403 جدید استاد منتظری

1,740,0001,327,000 تومان
+
_
پکیج ریاضی و آمار جامع (3 سال کامل) - موجودی: 4996
پکیج ریاضی و آمار جامع (3 سال کامل)
پکیج اقتصاد حرف آخر نسخه اصلی | آخرین آپدیت 1403 جدید استاد نصیری

پکیج اقتصاد حرف آخر نسخه اصلی | آخرین آپدیت 1403 جدید استاد نصیری

680,000518,000 تومان
+
_
پکیج اقتصاد رشته ادبیات و علوم انسانی - موجودی: 4999
پکیج اقتصاد رشته ادبیات و علوم انسانی
عربی تخصصی انسانی نسخه اصلی | آخرین آپدیت 1403 جدید

عربی تخصصی انسانی نسخه اصلی | آخرین آپدیت 1403 جدید

1,580,0001,205,000 تومان
+
_
عربی جامع انسانی حرف آخر (3 سال کامل) - موجودی: 4997
عربی جامع انسانی حرف آخر (3 سال کامل)
پکیج جامع تخصصی انسانی حرف آخر | آخرین آپدیت 1404 جدید

پکیج جامع تخصصی انسانی حرف آخر | آخرین آپدیت 1404 جدید

11,240,0007,990,000 تومان
+
_
پکیج دروس تخصصی رشته انسانی (3 سال کامل) - موجودی: 4997
پکیج دروس تخصصی رشته انسانی (3 سال کامل)
روانشناسی حرف آخر نسخه اصلی | روان شناسی 1403 آپدیت جدید استاد پویا کریمی

روانشناسی حرف آخر نسخه اصلی | روان شناسی 1403 آپدیت جدید استاد پویا کریمی

670,000511,000 تومان
+
_
پکیج روانشناسی سال یازدهم و کنکور - موجودی: 4999
پکیج روانشناسی سال یازدهم و کنکور
جامعه شناسی حرف آخر نسخه اصلی | آخرین آپدیت 1403 جدید استاد حدودی

جامعه شناسی حرف آخر نسخه اصلی | آخرین آپدیت 1403 جدید استاد حدودی

770,000587,000 تومان
+
_
پکیج جامعه شناسی جامع رشته انسانی - موجودی: 5000
پکیج جامعه شناسی جامع رشته انسانی
فلسفه دوازدهم حرف آخر | نسخه اصلی آخرین آپدیت 1403 جدید

فلسفه دوازدهم حرف آخر | نسخه اصلی آخرین آپدیت 1403 جدید

870,000663,000 تومان
+
_
پکیج فلسفه سال دوازدهم حرف آخر - موجودی: 5000
پکیج فلسفه سال دوازدهم حرف آخر
منطق حرف آخر انسانی | نسخه اصلی آخرین آپدیت 1403 جدید

منطق حرف آخر انسانی | نسخه اصلی آخرین آپدیت 1403 جدید

590,000450,000 تومان
+
_
پکیج منطق سال دهم حرف آخر - موجودی: 5000
پکیج منطق سال دهم حرف آخر
فلسفه یازدهم حرف آخر | نسخه اصلی آخرین آپدیت 1403 جدید

فلسفه یازدهم حرف آخر | نسخه اصلی آخرین آپدیت 1403 جدید

810,000618,000 تومان
+
_
پکیج فلسفه سال یازدهم حرف آخر - موجودی: 5000
پکیج فلسفه سال یازدهم حرف آخر

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

whatsupmailaparatlinkedintwiter
logo

- دفتر مرکزی ما:
تهران، میدان انقلاب، ضلع جنوب شرقی، ساختمان مترجمان، ارتباط با موسسه رسمی حرف آخر: 02166096851
- شماره تلفن‌های تماس با بخش مشاوره و خرید پکیج:
09120663015 - 09399585899
آقای دکتر سامان یاری (مشاور تحصیلی و کنکوری)